MP-PRO

Ugradnja

Ugradnja kod kuće za 5 minuta!


Vetrobrani se montiraju u gumeni keder vrata. Uz svaki proizvod se dobija uputstvo za montažu i pribor za montažu tj. "U"-profili ili "L"-profili za montažu (fiksiranje). Montaža se može izvršiti za 5 minuta. Vetrobrane možete bilo kad da demontirate i da ponovo montirate, ne ostavlja oštećenje ni u kederu ni na vratima.
Postoji nekoliko modela vozila kod kojih nisu potrebni ni "U"-profili ni "L"-profili za montažu, zato što knap staju u keder, i nije potrebno dodatno fiksiranje.

Ljubazno Vas molimo da u svakom slučaju pre montaže pročitate uputstvo i pogledate slike!


Napomena: Za nestručno montiranje i ne pridržavanje uputstva za montažu, fabrika ne snosi nikakvu odgovornost. Na fizička oštećenja nastala zbog nepravilne montaže nismo u mogućnosti da prihvatamo reklamaciju. Hvala na razumevanju!


Pomoću ovog video zapisa možete jednostavno da razumete princip montaže. Kao što možete da vidite u video zapisu vetrobrani su savitljivi, ali potrebno je pažljivo rukovanje pri montaži.


SAVETI: Pri prvom zatvaranju stakla ne koristite automatsko zatvaranje, nego polako dižite staklo i pažljivo posmatrajte, staklo ne sme da kači vetrobrane. Ukoliko staklo se malo teže zatvara, prvi put pomognite malo rukom da se skroz zatvori, i ostavite zatvoreno bar 12 sati. Za to vreme keder će malo da se prilagodi i staklo će lakše da se zatvara. Eventualno možete naprskati keder silikonskim sprejom, to će dosta da pomaže, podmazuje keder i staklo će lakše da se zatvara. Preporučuje se korišćenje silikon spreja i pre montaže, ali možete koristiti i nakon montaže. Nije neophodno, ali je u svakom slučaju korisno. Silikon sprej možete nabaviti u bilo kojoj prodavnici auto delova i opreme ili možete kod nas naručiti.


© SPIDER AUTO d.o.o. 2024Informacije o kupovini | Kontakt